IMG_4253

Het gehele Riwald Dakar Team is op weg terug naar Nederland. In de bagage? Verhalen over grote avonturen, nieuwe ervaringen, drie Dakar-medailles, één desillusie en ambitieuze plannen voor Dakar 2017.
Het team in de Ginaf, dat fungeerde als snelle assistentie voor Gert, Rob en Gait in de Tatra, nam uiteindelijk de zwaarbevochten medaille in ontvangst op het podium in Rosario.
De wonden worden gelikt en de restanten van de Tatra, ooit een snelle en volledig geprepareerde racetruck, staan in de haven te wachten om naar Nederland gebracht te worden. Maar daar kan en wil Gert niet op wachten!

Realistisch legt Gert Huzink uit wat zijn plannen zijn als hij weer terug is: ‘Aanstaande vrijdag hebben we een avond om alle “ins en outs” te bespreken, samen met onze trouwe sponsoren en de teamleden. We kijken nog één keer terug op de Dakar 2016, die duidelijk niet onze Dakar was! En daarna kijken we weer vooruit, naar de mogelijkheden en de plannen voor Dakar 2017.’
Deze week vinden de eerste gesprekken al plaats om de nieuwe plannen te bespreken. Want als er één ding duidelijk is, dan is het wel dat het Riwald Dakar Team niet stil zit maar ambitieuzer dan ooit plannen aan het maken is voor Dakar Rally 2017…