Vandaag zijn beide equipes goed aan de finish gekomen en hebben zij Dakar 2019 gefinished. Ondanks ze beiden na de rust hebben gereden in het semi-klassement kijken ze terug op een geslaagde Dakar.
Gert: “Het was vandaag nog een pittige proef met bijna allemaal duinen. Het gevaar met die allerlaatste proef is dat je denkt: nog even een stukje tot aan de finish, maar ook dit jaar was het echt een proef waar je niet de focus moet verliezen want dan gaat het mis.
Al met al vonden zowel de mannen in de Renault als de MAN het een loeizware Dakar met fantastische proeven. De omgeving is surreƫel en het is geweldig daar doorheen te mogen rijden, die geweldenis van de duinen. Helaas moesten we door een technisch probleem herstarten in het semi-klassement, maar verder heeft de Renault super goed gepresteerd.
Wij willen iedereen bedanken die ons gevolgd heeft en ook onze sponsoren die achter ons hebben gestaan dit jaar. Voor volgend jaar? Wie weet wat de plannen worden. We gaan er binnenkort eens goed voor zitten, wordt vervolgd!”