Nu de laatste Covid-19 test helemaal goed is doorstaan en we lekker aan het testen zijn geslagen is het tijd om jullie onze rijders officieel te presenteren.

#511: Gert Huzink, met zijn vaste crew-leden: Rob Buursen die weer de juiste weg gaat vinden en Martin Roesink die weer helemaal is hersteld van zijn gebroken rug, hij zal ook dit jaar weer een onmisbare kracht aan boord zijn als het om techniek gaat.

#515: Pascal de Baar: ook dit jaar weer de wingman van Gert. Ook hij gaat voor het hoogst haalbare resultaat en zal dus nĂ­et in dienst rijden van Gert. Pascal wordt in de cabine bijgestaan door Jan van der Vaet, de goedlachse Vlaming die hem de notes gaat lezen en Stefan Slootjes voor de technische ondersteuning.

Natuurlijk merken onze vaste volgers dat er een team ontbreekt. Helaas was het Fast Assistance Team niet in staat om af te reizen naar de Dakar 2021 editie en hebben we onze snelle assistentie op een andere manier geregeld. Uiteraard gaan we de jongens wel missen, en zo met ons vele andere teams, aangezien zij toch wel bekend stonden als de ‘ANWB’ van de Dakar met voor iedereen een helpende hand.