Niemand heeft gezegd dat de Dakar Rally makkelijk is

In het eerste gedeelte van de achtste etappe kregen de mannen in de Tatra te maken met problemen aan de remmen waardoor de helft van het remvermogen wegviel in deze tricky etappe. Gait heeft deze problemen op kunnen lossen waardoor de mannen in de Tatra na de neutralisatie vol goede moed aan de tweede etappe begonnen.

De steunen van het motorblok deden eindelijk hun werk totdat in het tweede gedeelte, niet de steunen maar het motorblok zelf roet in het eten probeerde te gooien! Hoeveel pech en ellende kan een team hebben?

De injectoren die voor de brandstoftoevoer zorgen naar het motorblok bleken nu voor ellende te zorgen! Gait, Rob, Gert en de mannen van de snelle assistentie hebben voor de zoveelste keer voor een topprestatie gezorgd. De Tatra en de Ginaf hebben uiteindelijk, met een grote achterstand, de finish weten te bereiken van de achtste etappe.

In het bivak is iedereen als een wervelwind bezig de Tatra volledig na te kijken en gereed te maken voor de etappe van vandaag (12 januari 2016). Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

 

2016011: Belen-Argentina:

2016011: Belen-Argentina:

2016011: Belen-Argentina:

2016011: Belen-Argentina:

2016011: Belen-Argentina:

2016011: Belen-Argentina:

starten de auto’s en trucks door elkaar, net als de achtste etappe. Zeker met al dat stof is dat afzien voor iedereen. Let’s go, RIWALD DAKAR TEAM!!!