Het is even stil geweest rondom de berichtgeving. De mannen hadden helaas geen bereik in de Marrokkaanse woestijn. Vanmorgen kregen we gelukkig een bericht over de afgelopen dagen.

Gert: “Helaas hebben we woensdag weer technische problemen gehad, moesten we 2 uur lang repareren en gisteren hadden we problemen met de koeling. 
Daardoor hebben we ruim een half uur stil gestaan in de duinen. Zonde, want anders hadden we vandaag met de dagzege kunnen gaan slapen. Het helpt helaas ook niet mee dat we door al onze technische malaise elke dag achteraan moeten starten. Dat betekent dat we het eerste deel in het stof rijden van onze voorgangers. Als het goed gaat, gaat het ook heel goed en moeten we langzamere deelnemers voor ons inhalen. We maken kenbaar middels de sentinel dat we erlangs willen, maar helaas geven sommige deelnemers daar geen gehoor aan.”

Rob: “het was vandaag wel een supergave proef, door de duinen. We hebben bijna een keer vastgestaan, maar gelukkig wist Gert ons daarvan te weerhouden. Voor mij was het naast een prachtige proef om te rijden ook de meest uitdagende qua navigatie tot nu toe.
Het bivak van vannacht was bij de duinen en zodadelijk gaan we de eerste 30 kilometers weer door de duinen en we hopen vandaag onze prestatie van gisteren nét iets te verbeteren. Een dagzege zou fantastisch zijn!”